om terug te gaan

naar de webshop van Printweb

Vervolg.

Printweb Media B.V. is een krachtige samensmelting van communicatie- en media specialisten. Een bedrijf die het hele communicatietraject beheerst, wij kennen de valkuilen én de kansen. Door onze krachten te bundelen zijn wij “Maatwerk” en “Printweb” als één team in staat onze klanten betere producten te bieden tegen altijd zeer scherpe marktconforme prijzen.

De bedrijven zijn excellence performance specialisten in de communicatie branche met een heldere segmentatie. Deze innovatieve samenwerking biedt opdrachtgevers tastbare meerwaarde met een breed scala producten en diensten
Binnen de mix aan disciplines biedt Printweb Media B.V. een totaalpakket aan dienstverlening en productie, waarmee wij onze opdrachtgevers in optima forma bedienen. Opdrachtgevers profiteren van de aanzienlijke groei van de efficiency in alle gebieden, die van een moderne partner wordt verwacht.

We zetten in nauwe samenwerking met u de lijnen uit, adviseren, organiseren en realiseren. Met maar één doel voor ogen: het efficiënt en effectief realiseren van uw communicatiedoelstellingen.

Wat doen wij?

Alles op het gebied van Multchannel communicatie (gedrukte, geprinte en online marketing communicatie) met een sterke focus op innovatie en met een langer termijn relatie als resultaat.

We kunnen ons meten met de top van het bedrijfsleven. Dat niveau wordt bepaald door ons kennisniveau, bijzondere partnerships, maar vooral door ons enthousiasme en de werkfilosofie. We willen in ons vak de beste zijn en dat willen we graag laten zien.

Meedenken.

Heeft u vragen, stel ze gerust. Wij denken graag met uw organisatie mee.
Voor meer informatie kijkt u op www.printweb.nl of belt u 088-091 91 09.